Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

1-677-124-44227

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

Top
Moștenirea Carpaților – pentru exploratori independenți – bestinromania
fade
15
post-template-default,single,single-post,postid-15,single-format-standard,theme-voyagewp,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.9,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
bestinromania / Maramures  / Moștenirea Carpaților – pentru exploratori independenți
4 Apr

Moștenirea Carpaților – pentru exploratori independenți

Va deschide însă şi o fereastră către viața arhaică în satele îndepărtate cu istorie locală, filozofie de viață, cultură şi tradiții legate organic cu pădurile care le adăpostesc.

Mărimea grupului: min. 6, max. 10 persoane

Tariful: va fi calculat în funcție de mărimea grupului, vă rugăm contactați turoperatorul

Pachetul include: o excursie de o zi în pădurile virgine din Munții Țibles și observarea vieții sălbatice pe parcursul serii, 2 zile de tură pe biciclete de-a lungul râurilor Mara și Cosău,  3 zile de drumeție în Munții Maramureșului și Munții Rodnei, ghidaj, închirierea bicicletelor pt. 2 zile, contribuţia la activitatea de conservare a WWF în Maramureş.

3 / 13

admin

No Comments

Leave a Reply: